Vem kan svepa en hela Gin? Vem kan slå sej på tummen? Vem kan skära i vännen sin, Utan att dra på munnen? Jag kan svepa en hela Gin. Jag kan slå mej på tummen. Men ej skära i vännen min, Utan att dra på munnen.

Städdag

Hade fest i lägenheten igår med tema: Afterski. var några som kom afterskiklädda men dom flesta körde vanliga kläder trots att jag innan, varnat dom för att ja skulle ha balkongdörren och fönster öppna.
Var en lyckad kväll med bra uppslutning och bara trevligt folk.

Såhär dagen efter blev det till att storstäda hela lägenheten, så nu glänser det och doftar skurmedel. :)
Var över en sväng till Björn å Catrine för å kika hur dom mådde, där blev ja bjuden på kaffe å hemmagjorda polkagrisar medans vi såg på skidfilmer.
Det är sjukt va sugen man blir på att fara å åka nånstans där de är riktigt bra åkförhållanden (för offpiståkning).

Ja sa till Björn att, Vars är tiden och pengarna?
Man vill ju som ändå göra de man gör, men samtidigt hinna me allt sånt där kul. Man skulle inte direkt ha tid att plugga om man skulle ägna all den tid man vill åt sina intressen, sen skulle pengarna tryta rätt fort också då man mest har dyra intressen.
Tror ändå att de är rätt bra att ja inte hinner me allt, dels för att ja har en del intressen med hög skaderisk och dels för att de är så jävuslkt guld värt då man väl får sej t.ex. ett riktigt grymt åk på skidor eller me skotern. De kan man leva länge på, man har ändå ribban för va t.ex. ett bra åk är ganska lågt jämfört me om man hade all tid i välrlden till att leva ut alla sina intressen.

Nu blir det att dra till Skogis för "kårmys"


Foto. Emil Modig (tror ja)
Åkare. Johan Lundbäck 
Plats. Riksgränsen 2010

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0