Vem kan svepa en hela Gin? Vem kan slå sej på tummen? Vem kan skära i vännen sin, Utan att dra på munnen? Jag kan svepa en hela Gin. Jag kan slå mej på tummen. Men ej skära i vännen min, Utan att dra på munnen.

Snösprut @ Nydalaspåret

Efter en söndg med kollektivbak hos Maja och sedan filmmys hos Alex å Björn blev det dags för mej att fara till Nydalaspåret.
Typ 00.45 kom ja dit å snackade me gubbarna som sprutat kvällsskiftet så ja skull ha koll på läget inför nattskiftet.
Sedan kom Gunnar (som i stort sett har hand om snösprutningen) och det blev dags att bege sej runt på spåret och kolla till läget vid alla kanoner som är igång, flytta dom som behöver flyttas och byta munstycken på en del.


Blir ett speciellt landskap då man tillverkar snö. Kan bli riktigt snyggt på träden då dom blivit helvita av snön

Då man går i snön i "snömolnet" ser man inte sina egna fötter för att de blir sån snödimma


Byte av munstycken



Ett tag efter 06 på morgonen slutade började vi bege oss till starten/målet på spåret för att lämna över till morgongänget.

då klockan började närma sej 07 kom ja hem å möttes av Rikard, Julia, Siri och Emeli som var på väg att fara å åka långfärdsskridskor, så efter ja sagt godnatt till dom var det äntligen dags att gå och lägga sej ca 0645, så gissa om ja var nå trött då ja steg upp till skolan kl 0815. Har mest suttit och nickat till/sovit på föreläsningarna idag men nu blir det äntligen in timmes powernap innan Björn ska ringa och väcka mej för att plugga.

Kommentarer
Postat av: Saaaara

Underbara bilder Göran!!!!

2010-11-22 @ 18:51:00
Postat av: Regemar

Härlig natt du verkade ha haft :-P

2010-11-22 @ 20:40:10
URL: http://regemar.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0