Vem kan svepa en hela Gin? Vem kan slå sej på tummen? Vem kan skära i vännen sin, Utan att dra på munnen? Jag kan svepa en hela Gin. Jag kan slå mej på tummen. Men ej skära i vännen min, Utan att dra på munnen.

Nyfriserad å ved till vebon

Nu är de väldigt länge sen ja uppdaterat någe här på bloggen till alla mina trogna läsares besvikelse.
I veckan har ja bland annat varit med Oskar och Oscar och hämtat ved till Finska föreningens vebod. Det blev inte så mycke men en början till de som ska hämtas fram till våren då de blir till att klyva.
Oscar behövde inte gå på gymmet efter att ha gjort 2 reps med varje bit.
Den lilla vedhögen som vi fick hämtat hem.
Är det någon som vet av nå (gratis) ved nära Ume så är de tipset välkommet, att fälla själv är inge problem.
I tisdags då ja var å tände reaktorn inför tisdagssaunan upptäckte ja att Finska viken var frusen så ja å Axel bar fram den å fick ur isen utanför saunan så de ser lite ut som ett offeraltare lr nå.
Med tanke på att de var mer än 18 grader kallt så var det väldigt skönt att gå in i saunan när den var varm.
Nu ikväll har ja varit förbi hos Jenny där både ja å Sara har blivit friserade.
Får ge cred till Jenny för duktig frisering, inge hätsklippning där inte, dock tror ja nog hon tyckte att ja var lite jobbig som gång på gång bad henne tunna ur håret lite här å lite där.
Imorn ska ja å Jakob fara å jaga toppfågel, så ja å Björn tjärade in mina skogsskidor ida.
Satte även på takräcket till 740in å satte fast skidorna där uppe, så nu ser den riktigt gubbig ut. :P
Ikväll har ja äntligen efter att ha varit dagavild hela veckan, lyckats hitta en ledig tvätt tid å tvättat en hög som inte bara vällde över tvättkorgen, utan växte sej längre å längre ut på golvet i rummet.
I typ måndags gick ja å kolla i tvättstugan efter en ledig tvätt tid å räknade mej fram till att torsdan skulle vara den 15e, så ja bokade upp den tiden. Sen i onsdags (den 15e) kom Julia hit till lägenheten å sa att va bra att tvättstugan var bokad idag, å då hade ju inte ja tid att tvätta, så ja gick å kolla om de fanns nån mer tid under veckan som passade å såg att torsdan var upptagen, sen for ja uti någe å när ja kom hem igen så upptäckte ja att även fredan var bokad (då kolla ja på den 16e som ja tidigare insett, var torsdan). Sen ida när fredan ändå kom å ja var inne på mina sista kalsonger så kände ja att ja måste lösa detta, å då när ja går in i tvättstugan igen så går de upp för mej att de faktiskt är den 17e ida, å då var de ju ledigt hela kvällen så de läste sej fint de.
Nå nu har ja skrivit alldeles för mycke så nu får de räcka för ida.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0